Feestje? Falafel!

Heb je een feestje of een happening op locatie waarbij je aan je gasten een supersmakelijke en gezonde maaltijd wilt serveren? Of een borrel met lekkere hapjes? Dan zijn wij graag van de partij.

Voor vegetarische catering in Meppel en Zwolle of wijde omgeving is Cicero graag jouw partner. Wij zijn jouw vegetarische cateraar voor bijeenkomsten in de zakelijke sfeer.  Zakenlunches, vrijdagmiddagborrels of recepties: wij verzorgen ze met alle plezier.

Natuurlijk komen we ook langs bij jou thuis als je iets te vieren hebt. Als wij er zijn, zijn je gasten tevreden. En wist je dat kinderen ons bijna altijd vertellen dat ze onze falafel zo lekker vinden?

Organiseer jij je feestje, of je evenement, dan doen wij de falafels. Je hebt er geen omkijken naar. Lukas, onze chef, staat z’n mannetje ook in jouw keuken. Hij bereidt voor wat hij voor kan bereiden en brengt de finishing touch ter plekke aan. Dat is lekker eten zonder stress. En de rommel die we maken? Die nemen we gewoon weer mee!

Speciaal voor feestjes bij jou thuis of op kantoor serveren wij naast onze falafels, salades, pita’s, hummus en tabouleh een uitgebreid assortiment aan mediterrane hapjes. Uiteraard brengen we ook de drankjes mee. We kunnen het zo uitgebreid maken als jij wilt. Lekker is het altijd, daar staan wij voor in.

Laat ons je wensen weten, en wij denken met je mee.

Neem contact op