Kerst bij Cicero

Maaltijdspecial Cicero

Winterse warme appeldrank

In december is het extra cool als je de kou trotseert en bij Cicero een pita, soep, tabouleh of andere warme hap komt halen! Daarom geven wij iedereen die wat haalt in december een glas Winterse warme appeldrank. Gemaakt van appels uit Frederiksoord met kruiden en specerijen. Het is net glühwein maar dan anders en zonder alcohol! Kun je lekker even opwarmen na een kouwelijke fietstocht naar Cicero door weer en wind voor je pita.

In Frederiksoord, de kolonie van weldadigheid zit de Fruithof. Een enorme, prachtige tuin met meer dan 550 verschillende fruitrassen. Eind oktober is er weer appelsap geperst van meer dan 400 soorten appels! En dit proef je. Het is fris, zoet, zuur, droog, sappig en vol tegelijk. Dit is geen sponsorpraat. We vinden het lekker en belangrijk om met lokale producten te werken. En daarom bieden wie iedereen een appelsappie in december. Wees welkom om te proeven!

 

Warme winterse appeldrank Cicero

De maaltijdspecial is een feit

We hebben nu al verschillende keren een maaltijdspecial aangeboden. En deze zijn zeer goed ontvangen. De maaltijdspecial is een complete warme maaltijd met salade voor € 12,50. Af te halen op de vrijdag en zaterdag om thuis zelf op te warmen. Begrijp ons niet verkeerd, falafel blijft ons hoofdproduct. Alleen het is heerlijk om in de koude maanden een hartverwarmende hap te halen die culinair maar ook gezond is. Daarnaast vinden we het bij Cicero heerlijk om onze fantasie de vrije loop te laten en iedere week iets nieuws te verzinnen. We schromen niet en gaan gezellig allerlei eetculturen bij langs.

Een impressie van verschillende maaltijdspecials die voorbij zijn gekomen:

  • Gestoofde zwarte bonen met chipotle peper, limoen, koriander, mais. Polenta met zoete aardappel en chimmichurri. Tomatensalade met zoetzure ui en dille.
  • Thaise groene curry met paksoi, groene boontjes, witte bonen en aardappel. Rijst met pinda en bosui. Salade met tomaat en mango.
  • Dahl Palak, linzencurry met spinazie en munt. Brood uit de oven van Sardinia met Za’atar. Wortel-kokos salade met rozijnen en gember.
Vanwege populariteit en om voedselverspilling te voorkomen is het handig om van tevoren te reserveren. Dit kan zoals je van ons bent gewend: telefonisch, via Whatsapp of per mail.

Delen

Heb je een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen binnen Cicero? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.